آموزش المنتور

معرفی و آشنایی با بهترین دوره آموزش المنتور


 

صفحه سازها چند سالییه که در حال رشد و پیشرفت هستن و روز به روز گسترش پیدا می کنن.


 

از بین صفحه سازهای معروف مثل ویژال کامپوزر؛ به المنتور می پردازیم.


 

با افزونه صفحه ساز المنتور شما می تونین چیدمان سازی منعطف و قدرتمندی رو در برگه ها ، نوشته ها انجام بدین.


 

المنتور با بیش از ۲ میلیون نصب فعال تونسته، به رشد و محبوبیت خوبی دست پیدا کنه.


 

المنتور در دو نسخه ارائه شده ؛ نسخه رایگان ان در مخزن وردپرس و نسخه پرو به صورت رایگان در وبکیما قابل دسترسه => دانلود رایگان افزونه المنتور پرو


 

با کمک المنتور پرو می تونین با بیش از ۶۰ ابزار پیش فرض اختصاصی، چیدمان صفحاتتون رو آنلاین و سریع انجام بدین


 

المنتور پرو به شما امکان اضافه کردن ادان های پیشرفته تر رو در بستر نصب افزونه می ده تا بتونین به امکانات صفحه سازتون اضافه کنین.


 

در المنتور پرو نیاز به کدنویسی ابزارها ندارین و کافیه اونها رو دراگ و دراپ کنین و تنظیمات ابزار، استایل و سایر موارد رو انجام بدین.


 

ویژگی های پلاگین المنتور


 

از ویژگی های بارز المنتور میشه به سازگاری بالا با هر قالب وردپرسی ذکر کرد.


 

رابط کاربری افزونه المنتور پرو نسبت به ویژال کامپوزر بهتر و آسان تر و سبک تره.


 

در افزونه المنتو پرو می تونین پاپ اپ برای محصولات ، خبرنامه ، فروش ویژه ، اطلاعیه ها ایجاد کنین.


 

با المنتور پرو می تونین چیدمان سازی ووکامرس رو انجام بدین.


 

تمامی صفحاتی که در المنتور ایجاد می کنین ریسپانسیو ( واکنش گرا ) هستن ( یعنی در دیوایس مختلف مثل تبلت ، گوشی موبایل به درستی نمایش داده میشه)


 

در المنتور پرو امکان ایجاد فرم های متفاوتی مثل ارتباط با ما ، خبرنامه ای ، استخدامی و… رو می ده


 

در المنتور پرو شما می تونین از ابزار اسلایدر هم استفاده کنین که نیاز هم به نصب افزونه یا موردی خاصی نیست و همین امر باعث سبکی و بهینه سازی صفحاتتون هم میشه.


 

از ویژگی دیگه المنتور پرو ؛ امکان تعریف فونت دلخواه شماست و می تونین بدون نیاز به کد نویسی ؛ فونت مورد نظر رو از پنل تنظیمات المنتور اپلود و استفاده کنین.


 

پس همین الان برای ایجاد صفحات سایتتون و لندینگ ها و هر چیزی که برای زیبایی و جذابیت بالای ، کاربر نیاز دارین با دوره آموزش المنتور بسازین.


 

سرعت سایت المنتور را افزایش دهید


 

المنتور یکی از بهترین صفحه‌سازها بعد از visual composer بوده و این روزها سر و صدای زیادی به پا کرده. اکثر افراد تمایل دارند صفحات سایت خود مخصوصا صفحات لندینگ را با کمک المنتور ایجاد کنند. این صفحه‌ساز امکانات فوق‌العاده‌ای دارد که در صورت سازگار بودن قالب شما با آن به راحتی می‌توانید طرح‌های متفاوتی را پیاده‌سازی کنید. از طرفی اگر توسعه دهنده و برنامه‌نویس باشید هم می‌توانید خیلی راحت با کدنویسی افکت‌های متفاوتی را ایجاد کنید. اما کاربران تنها موردی را که گزارش می‌دهند کندی سرعت است. در این مقاله می‌خواهیم روش‌هایی را بیان کنیم تا کندی سرعت سایت‌های المنتوری را از بین ببریم.


 

۱- افزونه‌ها و قالب‌های غیرفعال را حذف کنید


 

در طی عمر یک سایت بارها افزونه‌های متعددی را نصب و بعد از مدتی آن را غیرفعال می‌کنید. این مورد درباره قالب‌ها هم پیش می‌آید اما لطفا بعد از غیرفعال کردن اقدام به حذف آن افزونه یا قالب کنید. زیرا حجمی را اشغال کرده و مسلما باعث کندی سرعت وبسایت می‌شود. سعی کنید همیشه سایت خود را تمیز و منظم نگه دارید.


 

۲- زباله‌ها را دم در بگذارید


 

نوشته‌ای را حذف می‌کنیم، برگه‌ای را حذف می‌کنید، قالب و افزونه را پاک می‌کنیم اما آیا نباید آن را از زباله دان نیز پاک کنیم؟ چرا دقیقا باید زباله‌دان سایت را همانند زباله‌دان منزل همیشه پاک کرده و دم در قرار دهیم. اگر زباله‌ها در زباله‌دان باقی بمانند منجر به افزایش حجم شده و جلوی سرعت سایت را می‌گیرند.


 

۳- تصاویر و فایل‌ها را فشرده کنید


 

حتما از سرویس‌ها یا افزونه‌های فشرده‌ساز تصویر و فایل‌ها کمک بگیرید. یادتان باشد برای جذب کاربران باید از تصاویر با کیفیت و جذاب استفاده کنید. همین تصاویر با کیفیت حجم زیادی را می‌گیرند ولی با فشرده‌سازی همه چیز حل می‌شود. مثلا یکی از سرویس‌های فشرده‌سازی tinypng است که به نحو عالی این‌کار را برایتان انجام می‌دهد.


 

۴- استفاده از امکان cache


 

حتما از امکان کش مرورگر استفاده کنید تا کاربران هر بار که می‌خواهند صفحات قبلی را باز کنند سرعت بارگذاری بالایی را تحمل نکنند.


 

۵- انتخاب هاست مطلوب


 

مسلما انتخاب هاست جزء اولین مراحلی است که شما باید طی کنید. هزینه بیشتری متقبل شوید تا انتخاب خوبی داشته باشید.


 

۶- قالب استانداردی انتخاب کنید


 

انتخاب قالبی که با المنتور سازگار بوده و سرعت خوبی داشته باشد یک نعمت برای وبمستران است. لطفا در انتخاب قالب دقت کرده و تحقیق کنید.


 

همان‌طور که مشاهده می‌کنید در ۶ اقدام بسیار ساده و قابل امکان می‌توانید سرعت سایت‌های المنتوری را افزایش دهید. البته که این اقدامات برای هر مدل سایتی جوابگوست و نباید نادیده گرفته شود.



برای طراحی سایت با افزونه صفحه ساز المنتور به منبع آموزش المنتور یعنی آکادمی کسب و کار اینترنتی وبکیما مراجعه کنید.

منابع:

آموزش المنتور 

آموزش المنتور 

آموزش المنتور 

آموزش المنتور 

آموزش المنتور 

آموزش المنتور 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *